Verrassend was onlangs de mededeling van de Fellow hoofd halschirurg H. Mast dat een CT scan alleen maar op verzoek van de patiŽnt zelf wordt gemaakt. Dit om onnodige onrust over verdachte plekjes weg te nemen. Zij vertelde er wel gelijk bij dat het ziekenhuis laagdrempelig is over de keuze van hun patiŽnten. Met andere woorden, als ik een scan wil dan doen zij daar niet moeilijk over. Mede doordat wij hebben gekozen voor een klosprothese, waardoor de binnenboel zichtbaar in de gaten kan worden gehouden, laat ik het hierbij. Zelf weet ik eerlijk gezegd niet eens of ik het wel wil weten of er nog iets is achtergebleven.
Voorlopig sluiten wij (met de nadruk op wij, want de partner is samen met jou ziek) dit eerste hoofdstuk af met een geweldig, maar voor ons o zo belangrijk, clichť..... Carpe Diem (pluk de dag).
Onze buur/familie hond Amy waakt over ons....
Oktober 2013
In 2011 werden in Nederland ruim 100.000 nieuwe gevallen van kanker geregistreerd (bron © iknl)
Bij deze willen wij graag de volgende medici bedanken: W.F.C. Hogewind (kaakchirurg), drs. I. ten Hove (hoof-hals chirurg), mw. drs. H. Mast (MKA-chirurg, fellow hoofd-halschirurgie), S.Heijnnsbroek, R. tenbrinck (anesthesist), drs. N.J.W. Fokkens (tandarts maxillo faciale prothetiek), drs. L. Tans (radiotherapeut-oncoloog), het verplegend personeel van Daniel den Hoed en verder iedereen die bij mijn operatie en zorg betrokken zijn geweest.
Tandarts MFP N.J.W. Fokkens en assistente Louise
Wat gaat de toekomst brengen, tja dat blijft een verassing. Ons is verteld dat als er in de komende vijf jaar geen nieuwe tumoren worden gevonden je kankervrij wordt verklaard. Aan de andere kant hoor je weer berichten dat als je kanker hebt gehad het vaak weer, na een aantal jaren, op een andere plaats terug komt.
© 2013 Klosprothese.nl - Alle rechten voorbehouden - info@klosprothese.nl - Laatste update augustus 2015