Eerlijk is eerlijk, het was eigenlijk de bedoeling om op deze plaats regelmatig een update te plaatsen. Dat ik dat tot nu toe niet heb gedaan heeft er meer mee te maken met het focussen op andere zaken zodat je minder tijd hebt om aan je eigen ellende en die van anderen te denken. Omdat ik mij toch verantwoordelijk voel voor de homepage en lotgenoten die hier eventueel komen kijken volgt hier een korte update.

Hoe gaat het met ondergetekende.... Om eerlijk te zijn mag ik niet klagen, heb wel  weer voor de derde keer een nieuw buisje in mijn rechter oor gekregen. Spateloefeningen hebben er toe geleid dat ik met de nodige ups en downs nu 10 van die houten dingen tussen mijn kaken krijg. Om de 3 maanden wordt ik eigenlijk wisselend onderzocht in het Erasmus (Klosspecialist, chirurg en reiniging door de  mondhygiëniste) dan weer 3 maanden later door een dokter van de radiotherapie in het Dordtse dependance van het kanker instituut. Zolang er geen rare of verdachte plekjes worden geconstateerd hoor je mij niet klagen. Daarnaast heb ik wat problemen om mijn andere aandoening diabetes onder controle te houden. Dat ik daardoor ups en downs heb in mijn suikerspiegel neem ik even voor lief. Liever de  balans vinden om door te gaan met pillen slikken dan ook nog eens diabetes weg te spuiten met insuline. Een nieuwe hobby, fotografie, en dan met name muziekfotografie is mijn nieuwe passie. Mocht de interesse bestaan om een kijkje te nemen, dit is de link dwimages.nl.

Genoeg over mijn persoontje, in mijn omgeving vergaat het sommigen helaas een stuk slechter dan mij. Mijn schoonmoeder, waar wij nota bene naast wonen, is het laatste slachtoffer van de vreselijke ziekte. Nu ik dit aan het typen ben is het een komen en gaan in het Erasmus MC ten gevolge van keelkanker.  Binnenkort volgt bij haar een operatie om het strottenhoofd te verwijderen...... Binnen enkele jaren zijn hier in de directe omgeving verschillende mensen slachtoffer geworden van kanker. Ik zeg dan ook altijd met een vrij cynische ondertoon 'wij hebben vitamine K in de waterleiding'....

Met mijn vrouw Sandra gaat het naar omstandigheden redelijk. Stukjes lopen op een gezapig tempo, zoveel mogelijk de drukte vermijden, niet meer geschikt om te werken, zijn enkele herkenbare zaken waar menig CVA-patient ten gevolge van een beroerte tegen aan loopt. Bij haar is het ook niet anders.

Tot zover deze update over het wel en wee aan deze kant. Reacties, tips voor de rubriek onderhoud en nazorg, vragen, et cetera zijn welkom via mail of het gastenboek.

Carpe diem!
Sinds mei 2014 een nieuw lid in ons huishouden, rode kater Harm.
© 2013 Klosprothese.nl - Alle rechten voorbehouden - info@klosprothese.nl - Laatste update augustus 2015